29 March 2011

First Header

Tu ddia haaa..blog ni da ada header la..hahaha...
Jelez gak aku..tgk blog blogger2 laen lawo2 je sume..aku pon nak buat jugak la..
Xtau la cun ke x header aku ni..aku pon cam x puas hepar je ngan hasil kerja aku ni...tp ok la kot noh??hehe..


Aku buat header ni pkai Adobe Photoshop CS5..aku bkn la pro sgt men photoshop ni..boleh la ckit2..asalnye aku wat header ni transparent..xde background..tp bila tgk btol2 cam burok la plak..x sesuai ngan background blog ni yg wrna grey..so aku wat la background header ni colour hitam ..

Blogger2 yg kreatif tu boleh la share2 tips ntuk bwat blog header yg cun2 mcm korang bwat tu..:)
Komen dan kritikan amat dialu-alukan...:)

p/s : hepar=hati :)

9 comments:

  1. kannnn...cun ea?
    hahaha , nice work..
    keep it up k?
    err , kalu rajin buat kan aku punyer skali :)

    ReplyDelete
  2. haha..ni la header yg tercun yg penah aku buat..sbb sblom ni aku xpnah wt header..=p

    ReplyDelete
  3. kedekut tak nak buatkan aku punyerrrr

    ReplyDelete
  4. waaah ,.. keep it on . . ^^,

    NICE . .

    ReplyDelete
  5. tak pro sgt pon still lawa lahh :D heee nice header uh !

    salam kenalan ~ =)

    ReplyDelete

really appreciate your opinion..=)